KOMM jij met ons samenwerken?

Wij willen graag horen wat jij belangrijk vindt, zodat we daarna kunnen zoeken naar de passende baan.

Maatwerktraject

Bij KOMM biedt bieden wij werkzoekenden een maatwerktraject aan wanneer zij met ons samenwerken. Wij geloven in een klik en doen ons best om te onderzoeken of deze er is tussen de professional en opdrachtgever.

Nauw contact

Onze opdrachtgevers kennen wij goed. We onderhouden nauw contact met hen en weten wat zij zoeken op hun afdelingen. Dit doen wij door geregeld met elkaar te bellen, mailen of appen. Zo blijven wij op de hoogte van het gevoel binnen een team en weten wij een juiste match te maken met wat jij zoekt.

1

Koffie

Iedere samenwerking begint met een kop koffie of thee. Wij vinden het belangrijk om te weten met wie wij samenwerken en hoe wij jou het best kunnen helpen naar een geschikte uitdaging.

2

Kennismaking

Zittend aan de koffie tafel zijn wij nieuwsgierig naar wat jij zoekt in een baan en waar jij gelukkig van wordt. Wanneer dit voor ons helder is bieden wij jou diverse opties aan binnen ons netwerk en stippelen wij samen een plan uit om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen.

3

Koffie

Eenmaal het plan opgesteld zoeken wij naar de perfecte match. Zo willen we er zeker van zijn dat jij volledig op je plek bent bij de werkgever waarvoor je aan de slag gaat.

KOMM jij
je talenten tonen? je ontwikkelen? bij ons werken? samenwerken? koffie drinken?

Contact

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen, neem gerust contact op